5 milliarder Itunes-låter solgt

Nokia og Apple har gått i munnhuggeri i det siste etter at Apple påstod at de var verdensleder på salg av mp3-spillere. Nokia slo tilbake med argumentet med at de har solgt over 300 millioner mobiler med muligheter for avspilling av musikk. Når det gjelder musikksalg er det imidlertid ingen som kan matche Apple.

Milliardsalg
Itunes har utvilsomt blitt den mest brukte plattformen for kjøp av musikk, men likevel er fem milliarder solgte låter siden oppstarten imponerende. For øyeblikket er det mer enn seks millioner sanger fra alle verdenshjørner tilgjengelige via Itunes.

I følge NPD, som følger det amerkanske musikksalget, var Itunes den største platebutikken i USA i årets to første måneder.Film skyter fart
Foreløpig er kjøp og leie av film kun tilgjengelig for amerikanske og engelske kunder, men det er forventet at både Canada og Europa kommer til å følge raskt. Nå selges det 50.000 filmer i døgnet, og utvalget er allerede stort. Det er nå over 20.000 episoder av TV-serier, filmkatalogen teller over 2000 titler tilgjengelige, og vokser raskt.

Det er foreløpig ikke avklart når kjøp og leie av film og TV-episoder blir klart for det norske markedet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen