55 øre minuttet - til alle

Priskuttet utgjør for Chess 23 prosent reduksjon på de høyeste prisene. – Det betyr 50 millioner i redusert telefonregning for kundene våre, sier Vollvik til Dagbladet.

Vollvik sier at Chess i år får et resultat på 200 millioner kroner, noe han vil at kundene skal nyte godt av. Han mener andre i markedet må følge etter.

Følger etter
En annen lavprisleder, Noextras.net, varsler at de vil følge opp prisreduksjonen til Chess. – Hvis Chess gjennomfører dette kommer vi definitivt til å skru på kalkulatoren, sier daglig leder John Olve Andersen til Dagbladet.

Øystein Eriksen i Onecall, som også har store prislederambisjoner, sier: - Først må vi se om Vollvik gjennomfører dette. Gjør han det vil vi følge ham, sier Eriksen.

Guri Wormdahl i NetCom betegner Chess-prisen som ”utrolig billig”, men vil ikke love at NetCom følger med i prisgalloppen.

Atle Lessum i Telenor sier: - Vi kan ikke utelukke at også vi må kutte prisene.

God julenyhet
En prisstatistikk utarbeidet i sommer viste at Norge var blitt det dyreste mobillandet i Norden.

Willy Pedersen i Post- og teletilsynet betegner Chess-offensiven som ”en god julenyhet”. Han er også tilfreds med at Chess gjør dette selv om selskapet er kjøpt av TeliaSonera, som eier NetCom.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen