5500 Sport kommer i Music Edition

Alternativ tekst mangler

I mai i år presenterte Nokia sitt sterkeste sportsalibi hittil, 5500 Sport. I dag presenterte finnene en oppgradert utgave av telefonen.

I den nye utgaven, som har fått navnet 5500 Sport Music Edition, er det naturlig nok musikken som er i fokus. Telefonen har nemlig fått et minnekort på 512 MB av typen MicroSD med i pakken.

Skal vi tro Nokia, skal du ha plass til 375 sanger på minnekortet. Men med tanke på at de fleste mp3-filer i brukbar kvalitet er omtrent 4 MB store, får du nok heller plass til rundt 130 sanger. Telefonens internminne er fortsatt ikke mye å støtte seg til om du vil lagre musikk. Minnet er nemlig bare på 10 MB.

Nokia har også oppgradert ekstrautstyret til 5500 Sport. Med musikkutgaven av telefonen får du nemlig med både bærestropp og sykkelholder. I tillegg skal det følge med øretelefoner i friske farger.

Lurer du på hva Nokia 5500 Sport Music Edition ellers har å by på, kan du lese saken vår fra da 5500 Sport ble lansert; "Sporty Nokia-smarting".

I følge Nokias egen pressemelding er telefonen allerede tilgjengelig. Prisen skal være rundt 2900 kroner før skatter og eventuelle subsidier.

(Kilder: Nokia)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen