52 tommers plasma i tre

52 tommers plasma i tre

Dette er ikke det første elektriske produktet som blir pakket inn i tre, men det er nok den første TVen i heltre som vil bli masseprodusert.

Når LG først lager en TV i tre, går de grundig til verks og har sørget for at TVen er miljøvennlig. Den blir altså laget av tre fra fornybare skoger. Det spesielle er at det ikke bare er innfelt tre i litt av TVen, men alt utenom skjerm og kontakter er i tre.

Rekonstruksjon
Det var britiske CNET som kom over den 52 tommer store plasma-TVen fra LG da de var på et besøk hos LGs lokaler i Seoul. De fikk verken lov til å filme eller fotografere produktet, men har i ettertid laget en rekonstruksjon av hvordan TVen så ut. TVen ble laget i samme materiale som originalen, og ble akkurat som LGs produkt malt med et tynt lag med vannbasert hvitmaling.

HD-kvalitet
Det er foreløpig gitt få tekniske detaljer om TVen fra LG. At det er en 52 tommers plasma-TV med HD-kvalitet er stort sett det vi vet. LG vil heller ikke oppgi noe lanseringsdato eller prisinformasjon. I følge Engadget er det uansett mye som tyder på at det vil komme flere produkter i tre framover.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen