512 GB SSD for oss dødelige

Annonsør­innhold
Les hele saken »
128 GB SSD fra Toshiba
128 GB SSD fra Toshiba

Toshiba Corp. og Toshiba America Electronic Components (TAEC) har nå annonsert en utvidelse av deres portefølje av NAND-flash-baserte SSD-enheter. I tillegg til industriens første 2,5-tommer 512 GB SSD består porteføljen nå av en 64, 128 og 256 GB-versjon – i både 1,8- og 2,5-tommers størrelse og SSD og Flash-modul utførelse.

Ny kontroller og god ytelse

Med en ny kontroller og ytelse opp til 240/200 MB/s les/skriv sekvensielt skal disse SSD-ene ytterligere forbedre ytelsen og øke levetiden i forhold til dagens MLC-baserte SSD-er.

Masseprodusering Q2 2009

Toshibas nye SSD-er skal vises fram på International CES-messen i Las Vegas fra 8. til 11. januar 2009. Fra januar til mars vil Toshiba fortsette utviklingen av SSD-ene og etter hvert gi ut eksemplarer for testing o.l. til potensielle kunder, og ikke før april-juni vil de starte masseprodusering.

Spår en kraftig økning på SSD-er i bærbare maskiner

Toshiba spår, i likhet med mange av dagens markedsanalyser, at SSD-er vil begynne å få grepet om markedet i 2009. De sier at SSD-er vil være installert i omkring 10 prosent av bærbare maskiner som selges innen årsskiftet 2009/2010, og hele 25 prosent av solgte bærbare maskiner innen 2012. Toshiba forventer at pris/ytelsesforholdet på deres portefølje med SSDer vil hjelpe til med å få fart på SSD-trenden – som de mener er dømt til å komme.

For mer info om Toshibas SSD-er, besøk ssd.toshiba.com

(Kilde: Marketwatch.com)

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Norges beste mobilabonnement

Mai 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen