512 GB SSD for oss dødelige

128 GB SSD fra Toshiba
128 GB SSD fra Toshiba

Toshiba Corp. og Toshiba America Electronic Components (TAEC) har nå annonsert en utvidelse av deres portefølje av NAND-flash-baserte SSD-enheter. I tillegg til industriens første 2,5-tommer 512 GB SSD består porteføljen nå av en 64, 128 og 256 GB-versjon – i både 1,8- og 2,5-tommers størrelse og SSD og Flash-modul utførelse.

Ny kontroller og god ytelse

Med en ny kontroller og ytelse opp til 240/200 MB/s les/skriv sekvensielt skal disse SSD-ene ytterligere forbedre ytelsen og øke levetiden i forhold til dagens MLC-baserte SSD-er.

Masseprodusering Q2 2009

Toshibas nye SSD-er skal vises fram på International CES-messen i Las Vegas fra 8. til 11. januar 2009. Fra januar til mars vil Toshiba fortsette utviklingen av SSD-ene og etter hvert gi ut eksemplarer for testing o.l. til potensielle kunder, og ikke før april-juni vil de starte masseprodusering.

Spår en kraftig økning på SSD-er i bærbare maskiner

Toshiba spår, i likhet med mange av dagens markedsanalyser, at SSD-er vil begynne å få grepet om markedet i 2009. De sier at SSD-er vil være installert i omkring 10 prosent av bærbare maskiner som selges innen årsskiftet 2009/2010, og hele 25 prosent av solgte bærbare maskiner innen 2012. Toshiba forventer at pris/ytelsesforholdet på deres portefølje med SSDer vil hjelpe til med å få fart på SSD-trenden – som de mener er dømt til å komme.

For mer info om Toshibas SSD-er, besøk ssd.toshiba.com

(Kilde: Marketwatch.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen