4 nye fra i-mate

4 nye fra i-mate

Felles for de to telefonene er at de skal ha en lavere pris enn det vi er vant til å se på mobiltelefoner med Windows Mobile. 

JAQ
i-mate JAQ er en mobiltelefon med et qwerty-tastatur under skjermen. Med mål på 122x71x22 mm og en vekt på 160 gram snakker vi om en nokså klumpete sak. Spesifikasjonene er heller ikke på høyde med de mest avanserte windows-mobilene. Her mangler både 3G og WLAN. Men Edge har den, i tillegg til at den støtter alle de fire GSM-frekvensene (850/900/1800/1900MHz) og således kan brukes over det meste av kloden. 

Telefonen har også trykkfølsom skjerm, bluetooth og port for MiniSD-kort. Skjermen er QVGA (240x320 punkter), og er plassert i breddeformat på skjermen.

Du finner produsentens spesifikasjoner her

SPL
i-mate SPL er en enklere windowsmobil uten trykkfølsom skjerm. Dette er en trippelbånd-mobil med GSM/GPRS, men uten Edge eller 3G. Denne telefonen har vi også omtalt ved en tidligere anledning.

SP JAS
For de som ønsker å få litt mer ut av mobiltelefonen lanserte i-mate for et par uker siden to 3G-telefoner med mulighet for videosamtale. I-mate SP JAS har både 3G og den nye 3G-teknologien HSDPA, som gjør mobiltelefonen mange ganger raskere når du skal surfe på nett eller laste ned filer. Forutsetningen er at nettverket støtter HSDPA, noe de norske nettene foreløpig ikke gjør.

SP JAS har 1,3 MP kamera og plass for minnekort (MiniSD).

JASJAM
Den andre 3G-modellen i-Mate har tatt frem er Jasjam. Dette er en liten PDA-mobil med 3G og Edge. Den har trykkfølsom skjerm og mangler tastatur. I stedet skriver du på et virtuelt tastatur du henter frem på skjermen. Heller ikke denne telefonen har støtte for WLAN.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen