4 ms responstid fra BenQ og ViewSonic


ViewSonic VX924

Både BenQ og ViewSonic kommer omtrent samtidig med skjermer med en oppgitt responstid på 4 ms. Med en responstid på 4 ms er det ikke til å legge skjul på at skjermene siktes inn mot det lukrative spillmarkedet.

ViewSonic
ViewSonic kommer først med en modell på 19-tommer. Denne har fått navnet VX924 og er beregnet for salg i Taiwan i april. Til tross for kampen om stadig lavere responstid hevder ViewSonic at de fremdeles vil satse på skjermer med 25 ms responstid. Grunnen til dette er at forbrukerene i østen generelt er mer opptatt av pris.

Prisen på VX924 er ventet å ligge på omlag 3300 norske kroner i Taiwan. Akkurat når denne skjermen kommer til Norge eller hva prisen blir er ikke kjent.

Selskapet planlegger også en variant på 17-tommer, VX724. Denne er planlagt å ankomme markedet noe senere enn 19-tommeren.

BenQ
BenQ henger også med på kjøret. Selskapet er for tiden på tredjeplass når det gjelder flest solgte LCD-skjermer i Taiwan. BenQ vil lansere en rekke nye skjermer i 2. kvartal i år. Disse skjermene skal ha oppgitte responstider på 4, 5, 6 og 8 ms.

(Kilder: DigiTimes, ExtremeTech, ViewSonic)

Kommentarer (21)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen