4 ms responstid fra BenQ og ViewSonic


ViewSonic VX924

Både BenQ og ViewSonic kommer omtrent samtidig med skjermer med en oppgitt responstid på 4 ms. Med en responstid på 4 ms er det ikke til å legge skjul på at skjermene siktes inn mot det lukrative spillmarkedet.

ViewSonic
ViewSonic kommer først med en modell på 19-tommer. Denne har fått navnet VX924 og er beregnet for salg i Taiwan i april. Til tross for kampen om stadig lavere responstid hevder ViewSonic at de fremdeles vil satse på skjermer med 25 ms responstid. Grunnen til dette er at forbrukerene i østen generelt er mer opptatt av pris.

Prisen på VX924 er ventet å ligge på omlag 3300 norske kroner i Taiwan. Akkurat når denne skjermen kommer til Norge eller hva prisen blir er ikke kjent.

Selskapet planlegger også en variant på 17-tommer, VX724. Denne er planlagt å ankomme markedet noe senere enn 19-tommeren.

BenQ
BenQ henger også med på kjøret. Selskapet er for tiden på tredjeplass når det gjelder flest solgte LCD-skjermer i Taiwan. BenQ vil lansere en rekke nye skjermer i 2. kvartal i år. Disse skjermene skal ha oppgitte responstider på 4, 5, 6 og 8 ms.

(Kilder: DigiTimes, ExtremeTech, ViewSonic)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen