40 timer i telefonen

Teorien om at det faktisk er mulig å snakke hull i hodet på noen fikk seg en kraftig knekk da Sandra Kobel (28) og Stephan Hafner (29) for en uke siden gjennomførte tidenes lengste telefonsamtale.

Det vellykkede rekordforsøket fant sted på togstasjonene i de to sveitsiske byene Zürick og Bern, hvor de to prateglade menneskene hadde inntatt hver sin telefonboks konstruert for anledningen.

Telefonsamtalen gikk via internett, og endte til slutt på 39 timer, 18 minutter og 24 sekunder. De to telefonpraterne var langt fra ensomme der de satt på hver sin togstasjon. På begge stedene var det et stort oppmøte med publikum som ville høre på samtalen, og som kom med alt fra mat til forslag om hva deltakerne kunne snakke om. Rekordforsøket ble også sendt i sanntid på internett.

Det er imidlertid ikke telefonsamtalen de to deltakerne husker best fra de tre dagene. Derimot er det kampen mot trøttheten som gjorde størst inntrykk på Sandra og Stephan.

- Jeg hadde aldri trodd at det skulle bli så vanskelig å slåss mot trøttheten. Plutselig fikk jeg et helt annen forhold til både kroppen min og omgivelsene, fortelle en nå uthvilt Stephan Hafner.

(Kilder: Cellular-News)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen