40 nye fra Nokia

Det var nok mange som var skuffet etter at Nokia i løpet av hele CeBIT kun lanserte èn ny mobiltelefon, men etter at produsenten i dag kunne avdekke at de i løpet av 2004 antar å slippe hele 40 nye enheter på markedet er det ikke noen grunn til å bekymre seg for et fattig utvalg av nyheter i butikkhyllene fremover.

Selv om 40 nye enheter på et år høres kanskje usannsynlig mye ut, er det ikke så oppsiktsvekkende som man skulle tro. Den finske giganten pumpet nemlig ut like mange enheter på markedet i løpet av 2003, noe som var rekord for selskapet. Fire måneder ut i 2004 har produsenten rukket å lansere syv nye modeller.

I løpet av møtet ble det også lagt fram mål og strategier for det kommende året. Nokia har blant annet som et av sine hovedmål å få mest mulig folk til å forandre måten de jobber på, ved å ta i bruk mobiltelefoner og håndholdte enheter som et alternativ til de tradisjonelle datamaskinene.

Produsenten vil også få flere mennesker til å få øynene opp for underholdning og multimedie-mulighetene i telefonene. Online-spilling via mobiltelefonen skal friste flere til å kjøpe N-Gage, mens et rikt utvalg av multimediefunksjoner skal få folk til å bytte ut den gamle fargeløse mobiltelefonen sin med en ny Nokia.

Det ser alt i alt ut som om vi har et meget lovende Nokia-år i vente.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen