3D-monster fra LG

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Våre sør-koreanske venner fra LG annonserte en ny 3DTV på hele 72 tommer på årets CES-messe i Las Vegas, og nå i starten av februar har den allerede blitt lansert i Midtøsten. LZ9700 er navnet på det nye skjermbeistet som har Full HD-oppløsning og benytter seg av aktiv 3D-teknologi.

Selv om det eksisterer langt større prototyper, vil LZ9700 være verdens største 3DTV tilgjengelig for den vanlige forbrukeren, ifølge LG. TV-en har en LED-baklyst LCD-skjerm, en størrelse på 59 tommer i bredden og 40 tommer i høyden, og vil dukke opp med en oppdateringsfrekvens på 400 Hz – under et såkalt "TruMotion"-merkenavn.

I tillegg følger LGs egen "Magic Motion Control" med – som innebærer at man kan kontrollere funksjoner på TV-en via pek-og-klikk, fremfor knappebruk på tradisjonelle fjernkontroller. LZ9700 vil også være en Smart TV, det vil si at den inneholder flere integrerte Internett-funksjoner. "Smarte" tilkoblingsmuligheter vil man ha via DLNA, Media Link og USB.

Pris og tilgjengelighet

LZ9700 har fått en lovet lanseringsdato i løpet av "tidlig 2011", og med tanke på at TV-en allerede er gitt ut i Midtøsten vil det antakelig ikke være lenge igjen til vi eventuelt ser den i Europa. Prisen på TV-en kommer på 9530 dollar, eller cirka 55 000 kroner.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

(Kilder: 3DTV Reviewer, LG Blog)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen