3D-monitor fra JVC
Teknofil

3D-monitor fra JVC

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Flatskjermprodusenten kommer med en skjerm som støtter 3D-teknologi i slutten av neste måned. Skjermen blir antageligvis levert sammen med et par polariserte briller, som trengs for å utnytte 3D-effekt muligheten, ifølge Engadget.com.

Den nye 3D-monitoren får full-HD-oppløsning, med kontrast på 2000:1, 46 tommer og to ganger ti watts høytalere.
Skjermen med typebetegnelse GD-463D10, blir i førsteomgang å finne på det japanske markedet, med en prislapp på cirka 48.000 kroner.

Mer 3D
3D-teknologien er i vinden om dagen, og flere produsenter kommer med tekologien i forskjellige varianter. Hyundai lanserte en flatskjerm med 3D-teknologi på denne tiden i fjor, og Mitsubishi har også fremlagt planer for en 3D-skjerm.

Samsung kommer allerede i neste måned med sin 3D-skjerm for PC-markedet, som er et samarbeid med grafikkortprodusenten Nvidia.Også til Blu-ray
Blu-ray kommer også antagelig til å få 3D-teknologi i løpet av 2010, der blant annet Panasonic har avsatt ett eget laboratorium til å utvikle teknologien.

For at du skal få utnyttet 3D-effekten i alle de overnevnte teknologiene, må du benytte en form for 3D-brille.Hva tror du om 3D på PC- og flatskjermer? Diskuter i forumet.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen