Pioneer VSX-820-K: Kommer med Iphone-tilkobling i front

3D-klare Pioneer-receivere

Støtte for HDMI 1.4 er som kjent et krav for at 3D-materiale skal kunne behandles på en skikkelig måte, og i disse dager lanserer produsentene nye produkter med HDMI 1.4-støtte.

Sony har allerede avduket sin første receiver-modell med HDMI 1.4, og nå kommer også Pioneer etter med to modeller i den rimelige enden av skalaen.

Begge støtter 5.1 kanaler med 110 watt per kanal, de nyeste tapsfrie lydformatene så vel som Dolby Pro Logic IIz, som muliggjør ekstra høydekanaler i front.

Kostbar dings: Pioneers Bluetooth-dongle
Kostbar dings: Pioneers Bluetooth-dongle

Dessuten kan begge også utvides med et Bluetooth-adaoter, for trådløs overføring av musikk. Dette adapteret er priset veiledende til småstive $99, som betyr rundt tusenlappen her til lands.

VSX-820-K kommer med fire HDMI-innganger, mens VSX-520-K har tre. I tillegg har 820-modellen Iphone-støtte via frontinnganger, USB-inngang for mediaavspilling og "on-screen"-meny på TV-en.

Utover det er de to modellene så godt som identiske, med en størrelse på 42 x 35 x 16 cm og vekt på rundt 9 kilo.

VSX-820-K på baksiden
VSX-820-K på baksiden

Pris og tilgjengelighet

VSX-820-K er priset veiledende til $300 mens lillebror VSX-520-K er satt til $230. Det betyr trolig priser rundt 2500 og drøye 3000 kroner inkl. mva. her til lands.

Følg oss på Twitter
Følg Audiovisuelt på Twitter

De to modellene kan forhåndsbestilles i USA, og ventes å bli tilgjengelige i løpet av mars. Det er uvisst når de blir lagervare i norske butikker, men legg gjerne inn pris-/lagervarsling via produktenes prisguide-sider dersom du er interessert.

(Kilder: Crunchgear, Pressemelding, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen