3D-kamera til hjemmebruk

Selv om mange elektronikkprodusenter har kastet seg i 3D-film karusellen det siste året, er det veldig få som tilbyr 3D-film i full HD.

Imidlertid er det stadig flere som kaster seg i salg av 3D-kameraer. En av dem er JVC som i disse dager er ute med et eget 3D-kamera i full HD ved navn Everio GS-TD1.

Med JVCs nye kamera vil 3D-film være tilgjengelig for hvermansen.
Med JVCs nye kamera vil 3D-film være tilgjengelig for hvermansen.

– Ingenting kan være bedre enn å lage dine egne videoer i 3D og vi tror mange av 3D-TV kjøperne er ivrige etter å gjøre nettopp det. Videre tror vi de vil sette pris på at våre nye videokameraer både har full HD 3D-opptak og flere alternativer for arkivering og avspilling, sier visepresident i JVC USA, Dave Owen i en pressemelding.

JVCs GS-TD1 består av to kameraer i en kropp, og to CMOS bildebrikker. GS-TD1 vil også gjøre det mulig å se videoene på kameraskjermen uten at du trenger 3D-briller, melder JVC på sine nettsider. I tillegg til dette har objektivet en 5x optisk zoom som vil gjøre oss lettere å spille inn en video hvis motivet er langt unna. Prislappen på denne modellen vil ligge på ca 1700 dollar, melder JVC.

Hvis du også er ute etter et vanlig kamera vil GS-TD1 tilby vanlig 2D filming og full HD-filming i tillegg til 3D-filming i full HD.

Les også: JVCs pressemelding om dette kameraet for mer informasjon

Les også: Et 3D-kamera å sikle av

Les også: Kameraer utenom det vanlige

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen