3D-briller for alt og alle

Xpand – som arbeider med 3D innen digital kino, hjemmekino, spill og annet – har nylig annonsert sitt nyeste brillepar som benytter seg av aktiv lukkerteknologi. De heter Youniversal 3D og skal være de letteste og mest brukervennlige 3D-brillene på markedet til dags dato.

Tidligere har Xpand gitt ut briller som har vært kompatible med alle 3DTV-er, og nå hevder de at det nyeste brilleparet i tillegg skal gi maksimal tilpasning til alle og enhver – man vil få brillene i tre ulike farger (svart, grått eller rødt) og, ikke minst, i ulike størrelser tilpasset individuelle hodestørrelser og behov. Man vil kunne kalibrere lysstyrke, klarhet og andre faktorer etter egen smak og behag.

Via en spesialisert applikasjon for smarttelefoner innen Apple iPhone- og Google Android-platformene, vil man kunne skreddersy opplevelsen ytterligere med tanke på at hvert menneskes øyne reagerer forskjellig på 3D, at man har unike ansiktsformer og at man ser på 3D i forskjellige miljøer.

Brillene kan synkroniseres med alle 3DTV-er og har trådløse tilkoblingsmuligheter som infrarødt (IR), Bluetooth (BT), Radiofrekvens (RF) og DLP-link. Xpand Youniversal 3D-briller er ventet å dukke opp i løpet av våren 2011 til en hittil ukjent pris.

(Kilder: Engadget (1), Engadget (2), Wired, pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen