3 slipper SE Z1010

Sony Ericsson Z1010 inneholder det meste av hva man kan finne i en mobiltelefon i dag. Den støtter 3G-nettet fullt ut, inklusive blant annet videosamtaler, som gjøres mulig med kameraet på innsiden av telefonen.

Videre støtter den Blåtann, som muliggjør trådløs kommunikasjon med enheter som datamaskiner og mobiltelefoner. Blåtann er ingen nyhet i seg selv, men at den har en rekkevidde på hele 100 meter er det. Andre Blåtann-modeller på markedet, som Sony Ericsson T610 og Nokia 6600, har kun 10 meters rekkevidde.

Ellers kan den skilte med minnekort, MP3-spiller, og stor 176x220 pikslers skjerm med 65536 farger. Klapptelefonen kan levere hele 260 timers standby, 3 timers taletid eller 2 timers videosamtale før du må lade den på nytt.

- Sony Ericsson Z1010 har vært meget etterspurt, og vi er glade for at vi endelig kan tilby denne til våre kunder. Mange svensker foretrekker Sony Ericsson fremfor alt annet, så det er nesten en selvfølge at vi begynner å selge den på det svenske markedet, før vi tar den videre til resten av verden, sier Shlomo Liran for 3 Skandinavia

- 3 er markedsledere innenfor 3G, og vi er veldig glade for å få samarbeide med de. Z1010 er en komplett 3G-mobil, som vi synes passer bra til 3's store tilbud av tjenester, sier Jakob Rydén, produktmarkedssjef for Sony Ericsson Norden.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen