3 satser på kjendis-TV i England

  • Endret

Tjenesten heter 'Entertainment Now' og er tilgjengelig via 3 sitt nettverk. Tjenesten blir oppdatert med kjendisnyheter to ganger i uken. Historier om a, b og c-kjendiser vil være lett tilgjengelige døgnet rundt på mobilskjermen. Vinklingen skal være av kjent tabloid stil.

Per i dag har 3 over en million brukere som kan benytte seg av tilbudet Entertainment Now. Og med dette tilbudet regner Associated Press Television News (APTN) og 3 at tilstrømningen av kunder vil bli enda større.

APTN er glad for å ha fått muligheten til å utvikle dette tilbudet med Storbritanias mest voksende teleselskap. - Dette tilbudet vil bli en underholdende og avhengighetsskapende tjeneste, sier markedsdirektør Toby Hartwell

Kjendis-tv konseptet er bare en av flere tjenester 3 har lansert. Musikkvideoer, idrettstevner, og komedier står også på menyen.

Prisen britene må betale for å holde seg oppdater på hva kjendisene rundt i verden holder på med er 5 pund. En rimelig grei pris hvis man ser på hva man må betale for et kjendisblad.

Om denne typen tjenester kommer til Norge vites ikke, men sannsynligheten er vel stor for at vi får vårt eget ”Se&Hør”-TV her på berget når 3G blir tilgjengelig og mange nok får seg 3G-telefoner. For er det noe vi nordmenn liker, så er det å vite hvordan kjendisene våre har det.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen