3 nye blåtannhodesett

Når produsentene lanserer telefoner er det ikke uvanlig at det også blir presentert nytt tilbehør. Nokias lanseringsfest i dag var ikke noe unntak, og produsenten kunne vise frem hele tre nye blåtannbaserte hodesett.

Minimalistisk
BH-300 er et minimalistisk og stilrent hodesett, og veier i tillegg ikke mer enn knappe 10 gram. Dette er like lite som Bluespoon-hodesettene, som er kjent nettopp på grunn av den lave vekten. BH-300 har ikke noen bøyle, men festes direkte i øret, på samme måte som en vanlig øreplugg.

Hodesettets batterilevetid er ikke verst. I Nokias spesifikasjonsliste oppgis taletiden til fem og en halv time, og hviletiden til 150 timer. BH-300 skal koste rundt € 60, som tilsvarer i underkant av 500 kroner, når det kommer på markedet.

Litt tyngre lettvekter
BH-600 havner med en vekt på 18 gram også i lettvekterklassen. Dette hodesettet har fått en mer tradisjonell utforming, og festes på øret med en bøyle.

Taletiden på 7 timer er en smule bedre enn på HB-300, og hviletiden er på 170 timer. HB-600 koster € 70, som tilsvarer omtrent 550 kroner.

Det siste hodesettet som ble presentert er BH-700. Dette er et elegant hodesett som i likhet med HB-300 kun veier 10 gram. BH-700 blir levert med et kjede med en klips, slik at du kan ha hodesettet hengende rundt halsen når det ikke er i bruk.

HB-700 har en taletid på opp til seks timer, og hviletiden er på 160 timer. Hodesettet koster €80, som tilsvarer rundt 650 kroner.

(Kilder: Nokia pressemelding)

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen