3 megapiksel 3G-telefon fra Samsung

Samsungs produktmarkedssjef for Norden, Michael Alström, har en stor katalog å plukke mobiltelefoner fra. Men ikke alle modellene vil dukke opp i Norden. Hvilke som til slutt kommer gjennom nåløyet vil ikke bli endelig avgjort før i mai.

Men 3G-telefonen som tar bilder med hele tre megapiksler oppløsning vil komme med, lover Alström. Vi fikk se nærmere på mobiltelefonen, som heter SGH Z700.

Kompakt
I størrelse er den ikke blant de aller minste foldemobilene, selv om 96x48,5x26,5 mm er smått nok. Så er det også lett å akseptere litt romsligere mål på en mobiltelefon som gir så mye ekstra. I dette tilfellet er det kameraet som imponerer. 3 megapiksel holder lenge til fotografier du skal skrive ut til fotoalbummet.

Designet er slik vi kjenner det fra flere tidligere modeller, også fra andre produsenter – en foldemobil der du kan dreie skjermen helt rundt. Om du ønsker det kan telefonen lukkes med skjermen ut.

Pris
Noen pris på produktet våger ikke Alstöm å anslå. Han sier Samsung vil vente med å sette prisen til de ser hva konkurrentene priser liknende produkter til.

Samtidig er han klar over at det ikke er noen som har noe direkte sammenlignbart apparat klar for markedet.

Spekket
SGH Z700 har trippelbånd (900/1800/1900MHz). Skjermen er på 320x240 punkter med støtte for 262.000 farger. I tillegg til å snakke kan du kjøre videokonferanse, filme, se video og skrive ut direkte fra fotoskrivere med støtte for PictBridge. Bluetooth og IrDA er også på plass, i tillegg til to nokså kraftige høytalere som lar deg kjøre mp3-filer i stereo. Noen ghettoblaster er Z700 dog ikke.

Telefonen har 50 MB internminne, men dette kan utvides ved hjelp av minnekort (TransFlash). Om et slikt kort vil følge med når du kjøper telefonen er ikke avgjort.

 

 

 

 

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen