3 kaster ledelsen

3 har nå kastet administrerende direktør i Sverige på grunn av misnøye med markedsføring og manglende profitt. Ledelsen er blant annet misfornøyd med kundegruppen 3 har i Sverige. Totalt har operatøren nemlig ikke mer enn rundt 10.000 abonnenter hos våre svensktalende naboer, noe som er langt under de opprinnelige målsetningene.

Chris Bannister, som fremdeles vil være administrerende direktør for den svenske 3G-operatøren ut året, trenger forøvrig ikke å forlate selskapet. Han skal fra årsskiftet heller bruke sin kompetanse til å assistere den nye direktøren, samt utvikle mediatjenester for firmaet.

En talsmann for 3 sier at det allerede er bestemt hvem som skal overta jobben som administrerende direktør, men vil ikke gå ut med navnet på vedkommende før alt personell i selskapet er informert om saken.

3 er innehavere av den tredje 3G-lisensen som er tildelt i Norge, og skal etter planen dekke 30 prosent av den norske befolkningen. De to andre lisensene eies av Telenor og Netcom, noe som kan føre til en heftig priskrig når de to norske selskapene for første gang får en konkurrent med eget nett.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen