380 SMS i sekundet

380 SMS i sekundet

Julaften er en av de dagene i året nordmenn sender hverandre flest tekstmeldinger. Både nære og fjerne, venner og familie fortjener en ekstra julehilsen når roen har senket seg.

I år ble det sendt 17,3 millioner tekstmeldinger gjennom Telenors nett i løpet av julaften.

- Vi ser en utflating i forhold til i fjor, eller kanskje en liten dipp, sier informasjonssjef Anders Krokan i Telenor til Mobilen.no

Nedgang i SMS
I fjor sendte Telenor-kunder 15,4 millioner tekstmeldinger på julaften. Antallet meldinger som gikk gjennom Telenors nett inkludert tjenesteleverandører var 18,7 millioner – altså en del flere enn i år.

Allikevel tror ikke Krokan det har vært noen særlig nedgang i antall SMS-meldinger sendt av Telenor-kunder, men at forklaringen ligger i at Telenor har færre tjenesteleverandører i år enn på samme tid i fjor.

Flere bildemeldinger
Å sende julehilsen på MMS – hvor du både kan inkludere bilder, tekst og lyd har derimot blitt mer populært det siste året. I fjor sendte Telenors kunder, for første gang, over en million bildemeldinger på julaften. I år har vi sendt enda flere.

- Antallet sendte MMS-meldinger har gått noe opp, og i løpet av julaften sendte vi 1,2 millioner bildemeldinger, sier Krokan til Mobilen.no.

Det ble heller ikke meldt om voldsomme forsinkelser på julehilsenene over mobilen i år.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen