350 000 kroner til overs?

Man kan trygt si Evanui Signature har en noe spesiell design
Man kan trygt si Evanui Signature har en noe spesiell design

Audiovisuelt er en nettside som først og fremst sikter seg inn mot mannen i gata, og derfor er det litt moro å en gang i blant stikke nesa inn i hard-kjernen av entusiast-markedet.

Viv Laboratories leverer høyttalere i eliteklassen, de holder til i Japan, og alle deres produkter er i utgangspunktet kun tilgjenglig der. Det er imidlertid mulig å spesialbestille utstyr derfra.

Flaggskipet

Evanui Signature er selskapets flaggskip, og innehar noe av den mest spesielle designen vi har sett til dags dato.

Evanui er latinsk og betyr forsvinne, som reflekterer selskapets syn på en høyttalers funksjon. Man skal ikke vite hvor lyden kommer fra, og høyttalerne skal forsvinne i omgivelsene.

Det finnes ikke to helt like

Hver enkelt av høyttalerne er håndlaget, og består av 63 sammenpressede lag av den eksotiske tresorten apitong, som hver er 18 mm tykke.

Selskapet advarer på sidene deres om at treverket kan inneholde visse skjønnhetsfeil som følge av treverket og det faktum at alle høyttalerne er laget for hånd.

Høyttalerne lages kun på bestilling, og i utgangspunktet kun for kunder i Japan. Men dersom man har råd til 350 000 kr for et par høyttalere til anlegget, bør ikke frakten på noen skarve tusenlapper avskrekke en potensiell kjøper.

Er man nysgjerrig på produktet kan man lese mer om det ekstravegante produktet, selskapet og teknologien inni høyttalerne her.

(Kilde: www.vivaudiolab.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen