338 offisielle Windows 7-bakgrunner

Det er ikke fritt for at det har blitt et par artikler om datamaskinens skrivebord og bakgrunner det siste året, men siden vi her i redaksjonen bruker såpass mye tid på å stirre på forskjellige skjermer er det jo greit om det også er en tiltalende utsikt. Så for å nevne noe har vi vært borti Wally som henter bilder fra en rekke kilder, samt ILift som plukker fra et av våre favorittnettsteder.

Men nå skal vi heller ikke nekte for at Microsoft selv har gjort en god jobb med skrivebordsbakgrunnene de siste årene. Problemet er bare at det ikke er så mye å velge i.... eller?

I den tiden Windows 7 har vært tilgjengelig - fra beta og til den ferdige versjonen - har Microsoft pøst på med stadig forskjellige bakgrunner. I tillegg kommer diverse temapakker og ikke minst lokale bakgrunner myntet på kjøpere i enkelte verdensdeler eller land. Det betyr at du ikke bare finner generelle bilder, men også mer gjenkjennelige byggverk, landskaper og natur fra hele kloden.Etterhvert har det blitt en god del bakgrunner, og en ivrig sjel har samlet 338 av disse i en tema-pakke. Hvis du ikke er kjent med Windows 7 og temaer er dette en samling elementer som gir deg en ny skrivebordsopplevlse. Et tema kan bestå av farger, lyder, bakgrunner, muspekere og skjermsparer, men også enkelte elementer - som kun bakgrunnene. I Windows 7 kan også temabakgrunnene settes til å byttes etter valgfri tid, slik at du autmatisk kan få en ny bakgrunn hver dag.

Pakken med alle bildene finner du her. De fleste er på 1920 x 1200 piksler eller mer, og hele sulamitten er på omtrent 230 megabyte.

Bruker du Windows XP eller Vista fungerer ikke dette temaet, men du kan laste ned en zip-fil med alle de 338 bakgrunnene nederst på denne siden. Her får du dessuten en oversikt over de inkluderte bildene (hold muspekeren over bildet for å se hvor det er fra).

Til slutt: ønsker du å kunne skifte bakgrunn automatisk, slik som på Windows 7? Sjekk ut Microsofts egen Windows XP Creativity Fun Pack PowerToys Wallpaper Changer.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen