32GB SD-kort

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hvis du er skuffet over at det langt uti 2007, og vi fortsatt ikke har flyvebiler og ferieturer til månen, så er du ikke alene. Men et bevis på at dette allikevel er framtida, er at du nå snart kan kjøpe 32GB SDHC minnekort. Hvem hadde trodd, for 10 år siden, at det ville være mulig?

Men slik er det, altså. Toshiba har lansert tre nye minnekort, med vanvittige lagringskapasiteter på minimal plass. Har du noen gang vært bekymret for å slippe opp for lagringsplass på digitalkameraet? Det trenger du nå ikke lenger å være. 32GB bør holde en stund. Til gjengjeld, bør du kanskje begynne å bli redd for at minnekortet skal gå i stykker. Med så god plass til bilder, vil du tømme det sjeldnere, og dersom det skulle slutte å virke, vil du miste langt flere bilder enn tidligere.

Nye minnekort fra Toshiba.
Nye minnekort fra Toshiba.

Hvis du er i markedet for videokamera, men ikke har vurdert modellene som lagrer til minnekort, fordi det er for lav kapasitet på dem, kan nå begynne å revurdere. På et 32GB-kort, bør du få plass til over 5 timer video i høyeste HD-kvalitet, og det bør holde en stund.

Men som det er med alt annet som er nytt og bryter grenser: Det er ikke gratis. I følge nettstedet dailytech.com, vil veiledende priser i USA ligge på $350 for 16GB-modellen, og det dobbelte for 32GB.

Kortene er klassifisert til hastighetsklasse 4. Det betyr at de må kunne holde en hastighet på minst 4 MB/s (dette er ikke makshastighet som mange opererer med, men en bransjestandard for minste gjennomsnittshastighet).

16GB-modellen skal bli tilgjengelig i oktober, mens 32GB og micro SDHC ikke vil komme før i januar 2008.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen