321 Studios "rettferdig bruk" protest.

For en kort måned siden braket 321studios og Filmindustrien sammen i en rettsak, som endte med at 321studios måtte utviklingen og distribusjon av programmvare som gjor kopiering av dvd-er mulig. Mer om saken kan leses her.

Etter den første rettsaken i California oppfordret eieren Bob Moore tilhengerene til å skrive, e-post, telefaks eller ringe til nyhetsjournalister, Holywood studio-er eller Lovkyndige for å si sin mening om at programmet ikke får eksistere lenger. Nå snakker sjefen selv ut om protesten som var ment å vare 5 dager.

I følge Moore bruker 60 prosent av kundene programmvaren til å lage back-up av barna sin dvd samling. Over 110 000 brev og mailer skal ha blitt sendt for å protestere for "rettferdig bruk"; hvorav 62 000 var til holywood studio-er, 30 000 til kongressmedlemmer og Det Hvite Hus, og til slutt 18 000 meldinger til avisjournalister og andre medier. I tilleg skal 551 personer ha meld seg på de tre første Digital Rights Meetup hvor dette diskuterer ansikt til ansikt

Hvis tallene stemmer så har femdagers protesten protesten vært svært vellykket, men om det hjelper for 321studios gjenstår å se.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen