3-i-1 fra Canon

Alle datamaskiner med et moderne operativsystem har også en også en mer eller mindre avansert kalkulator-applikasjon. Men denne er ikke alltid like grei å bruke, spesielt ikke om du har en Mac eller bærbar PC uten numerisk del på tastaturet.

Et alternativ kan da være å investere i et frittstående nummertastatur fra Logitech eller Microsoft. Men hvorfor stoppe der? Canon har nå nemlig tatt den helt ut med sin X Mark I Mouse. Denne 3-i-1-saken er en blanding av nummertastatur, kalkulator og mus - trådløs selvfølgelig.

Litt mer teknisk forklart snakker vi om en 1200 dpi lasermus med tre knapper og skrollehjul. På ryggen har Canon satt inn en litt modifisert  X Mark I kalkulator, som da enten kan brukes som en ren kalkulator eller frittstående nummertastatur til din Mac eller PC. Kalkulatortastaturmusa kan slå av kalkulatordelen for å spare strøm, og bruker Bluetooth for å koble seg til datamaskinen.Canon X Mark I Mouse blir nok kanskje ikke førstevalget for gamere eller ergonomifanatikere, men vi for oss at den kan appellere til både studenter og hjemmekontoret. Herligheten skal komme i både hvit og sort utførelse, og vil trolig ha en pris på rundt 600 kroner når den kommer i salg senere i høst.

Mer informasjon om kalkulatortastaturmusa kan du finne på Canons hjemmesider.

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen