Test

2xExplorer

2xExplorer er et gratis filbehandlingsprogram som har alle mulighetene Windows Utforsker har, pluss mange tilleggfunksjoner. Programmet har to vinduer i stedet for ett som Utforsker har. Det vil si to vinduer pluss et vindu med trestruktur som viser oversikt over alle mappene i lagringsenhetene, på din PC eller i et lokalt nettverk. Dette gjør det blant annet enklere å kopiere og flytte filer mellom to forskjellige steder.

Dette er en oppdatert versjon av programmet Norton Commander, som var et ganske populært program for en del år tilbake. Et avansert men samtidig ganske brukervennlig filbehandlingsprogram. En rekke av funksjonene vil spesielt programmerere sette pris på, men programmet er såpass brukervennlig at andre brukere vil sikkert ikke bli skremt.

2xExplorer har blant annet et innebygd tekstprogram som gjør at du kan åpne tekstfiler direkte i programmet. Det har mange avanserte verktøy som Split file som kan brukes til å dele opp større filer, og Merg files som setter sammen filer som er tidligere blitt delt opp med Split-funksjonen. Et filter kan brukes til å bestemme utvalg og visning av filer. De fleste funksjonene i programmet har hurtigtaster. Du har direkte tilgang til DOS-ledetekst der du kan kjøre kommandoer. Du kan skrive ut diverse statistikk, som for eksempel mappeinnhold og søketreff.

Les mer informasjon om programmet på nettsiden netez.com

2xExplorerLast ned 2xExplorer

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen