Test

2U2 Blåtann-konferansetelefon

Konferansetelefonen er et velkomment verktøy i en travel arbeidsdag. I stedet for å måtte holde røret mot øret, eller styre med knotete håndsfri-løsninger, kan man lene seg tilbake i stolen og føre samtalen mens hendene er fri til å skrive, tvinne tommeltotter eller hva man måtte ønske.

Er man mye på farten er det imidlertid ikke fullt så enkelt. Mange mobiltelefoner har høyttaler-funksjon, men disse er typisk plaget av dårlig lydkvalitet og tungvinte løsninger. Andre skikkelige alternativer har vært mangelvare, og mange har derfor vært tvunget til å bruke fasttelefonen.

Det er nettopp dette problemet den norske bedriften Imagine Nowire har tatt fatt i med den nye konferansetelefonen Imagine 2U2.

Den lille boksen er ribbet for ledninger, og kan bæres med i stresskofferten når man er ute på tur. Siden er det bare å slenge den oppe på bordet så snart man skal ta seg en prat. Den holder kontinuerlig oppe koblingen til mobiltelefonen din så lenge du holder deg innenfor en 10 meters radius.

Vi syntes konseptet bak konferansetelefonen hørtes spennende ut, og har tatt den helnorske teknoboksen i nærmere øyensyn de siste ukene. Er det på tide å bytte ut Blåtann-headsett og fasttelefon med nye løsninger?

Imagine 2U2 Blåtann-konferansetelefon   Les mer »

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen