2 millioner innlegg på forumet

I fjor sommer passerte diskusjonsforumet her på Hardware.no og søstersider 1 million innlegg. Det er tydelig at aktiviteten er stor, for like før klokken 9 i dag morges passerte forumet 2 millioner innlegg.

Forumet har over 44000 registrerte medlemmer, og antall nye foruminnlegg per dag varierer fra 3000 til 6000. Dette gjør forumet til et av de største i sitt slag i verden (ref. Big Boards). Vi kan også nevne at forumet sendte ut utrolige 150 GB med data i mars!


Ved forrige milepæl sendte vi en overraskelse i posten til vedkommende som postet innlegg nummer 1 million på forumet. Vi kan ikke være dårligere denne gangen. Nå som innlegg nummer 2 millioner er blitt et faktum, kan vedkommende som postet dette innlegget vente seg en pakke i posten, som består av:

  • TerraTec Cameo Grabster 200 [mer info]
  • Armbåndsur ("sportsmodell") fra Chaintech/AMD
  • Caps fra DFI med "Lanparty"-logo

Vinneren av pakken og innehaver av innlegg nummer 2 millioner er forumbruker 'SnowDOG_'. Innlegget kom morsomt nok i tråden "Innlegg nr 2 000 000 står for tur". Vi gratulerer!

Da gjenstår det kun å takke alle våre ivrige forumbrukere, som daglig deler sine kunnskaper med oss andre. Ha en fortsatt fin dag på forumet - og husk: Kvalitet foran kvantitet!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen