2. generasjon XPC Mini

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Alternativ tekst mangler

Shuttles XPC mini har omtrent samme fotavtrykk som et A4-ark og måler drøye 5 cm i høyden. XPC Mini X200 er 2. generasjon av boksen, som først ble lansert på Cebit-messen i fjor.

Boksen er basert på komponenter som er utviklet for bruk i bærbare maskiner. Det betyr et lavt støynivå og liten varmeutvikling. Takket være støtte for harddisk i standard 3,5"-format, kan god lagringskapasitet oppnås.

I forhold til 1. generasjon kommer XPC mini nå med støtte for Core 2
Duo. Som tidligere er det sokkel 479 som benyttes, og brikkesettet er Intel 945GM Express.

Ikke som barebone
En rekke ulike konfigurasjoner er tilgjengelig, men dessverre får man ikke kjøpt boksen i "løs vekt" som et barebone-system - altså med kun selve kabinettet og hovedkortet. Man må kjøpe et ferdig konfigurert system.

Det er to ulike grunnmodeller tilgjengelig: mini X 200MA er rettet mot bruk som mediasenter, mens mini X 200BA er kontormaskinen. Begge har som standard 80 GB harddisk, 512 MB minne og 80 Watt ekstern strømforsyning. Førstnevnte kommer som standard med en Core Duo-prosessorer på 1,6 GHz, mens sistnevnte leveres som standard med Celeron-M 420.

Blant egenskapene finner vi ellers integrert Intel GMA950-grafikk med DVI-utgang, infrarød fjernkontroll, TV/FM-tuner (kun 200MA), 4-i-1 kortleser, 8-kanals HD-lyd og støtte for trådløst nettverk (ekstrautstyr).

Veiledende priser starter på 948 Euro (drøye 8000 NOK) for MA-utgaven og 743 Euro (drøye 6000 NOK) for BA-utgaven. Det er foreløpig ukjent når systemene kommer i salg her til lands.

(Kilder: Shuttle, Reghardware)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen