2 GB-modulene kommer

Alternativ tekst mangler
PQIs 2 GB DDR2-533-modul

Taiwanske Power Quotient International (PQI) har det siste året gjort seg bemerket ved å lansere minnemoduler godkjent for svært høye frekvenser. Nå har selskapet lansert tre nye minnemoduler.

2 GB DDR2-533
PQIs nye DDR2-modul er spesifisert til DDR2-533-hastighet, som betyr at den er godkjent for å operere på 266 MHz DDR. Det spesielle med modulen er kapasiteten på hele 2 GB, som hittil ikke har vært vanlig i minnemoduler rettet mot desktop-markedet. Øvrige spesifikasjoner er innstillinger på 4-4-4 og en driftsspenning på 1,8V.

Det er verdt å merke seg at man med minnemoduler med 2 GB kapasitet fort når den maksimale minnemengden som Windows XP (32-bit) støtter. Den er nemlig på 4 GB. Les mer om dette hos Microsoft. Tar man i bruk 64-bit-operativsystemer unngår man dette problemet.

TurboMemory 1 GB DDR 400
DDR(1) er ikke død - enda. PQI har lansert en DDR400-spesifisert modul rettet mot entusiaster på AMD-plattformen. Kapasiteten er 1 GB og innstillingene er 2-3-3-6, med 2,5V driftsspenning. Modulene har varmespreder og leveres i parvise sett med totalt 2 GB kapasitet.

1 GB DDR400 for bærbare
I tillegg har PQI lansert en 1 GB SO-DIMM-modul for bærbare maskiner. Denne er spesifisert til DDR400-hastighet, har en CAS-latency på 3 og opererer på 2,5V.

Priser eller tilgjengelighet er ikke kjent.

(Kilde: Digitimes)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen