256 000 farger fra LG

Bilde - Sammenklappet LG LX7000

Mye går i LGs retning for tiden. En undersøkelse viste for et par måneder siden at LG Electronics hadde flest fornøyde kunder i USA, og selskapet har dessuten kuppet plasseringen som verdens 5. største mobilprodusent.

Mobiltelefonen ble lansert av den amerikanske mobiloperatøren Verizon Wireless. Verizon Wireless skal være det mest pålitelige mobilnettverket i Amerika. Disse to gigantene slått sammen tror vi kan bli et lønnsomt salgstriks for begge parter.

LGs nye modell er en kamskjellstype i fargene sølv og blått. Telefonen har innebygget kamera, som kan ta bilder i oppløsninger opp til 640 x 480 piksler, altså 0,3 megapiksler. LG har også utstyrt telefonen med en funksjon for å filme i opp til 15 sekunder. Kameralinsen er plassert i ved leddet, og kan roteres. På denne måten kan du også ta selvportrett. Videre er mobilen utstyrt med blitz, som sikrer deg gode bilder i mørke omgivelser.

Bilde - Åpen LG LX7000

Den eksterne skjermen er av type STN med 96 x 96 piksler. Fargedybden på denne skjermen er 4096 farger. Når en åpner telefonen finner man en stor skjerm med oppløsningen 176 x 220. Dette er den samme imponerende oppløsningen som vi finner på blant annet SonyEricssons nye K700i. Den innvendige skjermen er av type TFT, og kjører faktisk en fargedybde på hele 256 000 farger.

Dimensjonene på den nye modellen er 94 x 48 x 25 millimeter. Telefonen er ingen lettvekter, med sine 110 gram. Lagringskapasiteten på LGs nye modell er imponerende 4 MB. Med det mener vi imponerende lite. Vi kunne på alle måter forventet en god del mer på LGs nyeste kameratelefon.

Mobilen vil desverre ikke ha sin eksistens på det norske markedet, men vi kan forvente lignende telefoner fra LG også her til lands.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen