2500x CompactFlash-kort!

Den kjente (øh...) minneprodusenten SuperTalent har annonsert en ny serie av hyperraske minnekort av CompactFlash-typen.

Den teoretiske hastigheten på de nye minnekortene vil være på hele 375 MB/sek, eller 2500x for dem som foretrekker den angivelsen, men de første kortene som lanseres vil være begrenset til "bare" ca 200 MB/sek. Slike hastigheter er ikke mulig med den tradisjonelle IDE-baserte overføringsprotokollen som de fleste CF-kort benytter i dag, og disse minnekortene vil derfor benytte en SATA-basert overføringsprotokoll.

Den nye serien, som de kaller CFast, skal omfatte fem minnekort. To av dem vil være basert på en enkeltnivåkonstruksjon og ha en kapasitet på henholdsvis 8 og 16 GB, mens de tre andre vil være basert på multivivå og kommer i 8, 16 og 32 GB-versjoner. Pris og tilgjengelighet er ennå ukjent, men vi føler oss trygge på å tippe at vi ikke snakker om billigkort her, akkurat.

Det amerikanske selskapet SuperTalent er basert i Silicon valley og til tross for at de er relativt ukjent for de fleste, har de produsert ulike minneløsninger i over 20 år.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen