2500 flere apps til Windows Phone

For en knapp måned siden ble det hevdet at Windows Phone Marketplace hadde om lag 6 500 tilgjengelige apps. Nå har antallet steget til 9 000, ifølge Intomobile.

De kommende månedene er det forventet at antall Windows Phone-apps vil stige kraftig, ettersom Microsoft tillater utviklere å legge ut 100 app-er gratis i applikasjonsbutikken. Til nå har utviklerne kun hatt mulighet til å legge ut fem app-er uten å betale for det.

Apple App Store og Android Market har henholdsvis over 300 000 og 200 000 apps i sine butikker. Når iPhone-brukerne har over 30 ganger så mange apps å velge mellom, sier det seg selv at Windows Phone Marketplace likevel har langt igjen til toppen.

BlackBerry App World har rundt 20 000 apps, men det sies at omtrent halvparten av dem er e-bøker. Dermed kan man tolke det dit hen at Microsoft allerede har tatt igjen RiM (BlackBerry) når det gjelder utvalg av apps.

Windows Phone 7 seiler opp som den fremste utfordreren til Apple iOS og Android, og det er tydelig at Ballmer & co. har innsett viktigheten av å kunne tilby et rikt utvalg av mobilapplikasjoner til sin plattform.

Les også: Slik blir norske Windows Phone 7

(Kilder: Intomobile, Mobilsiden.dk)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen