24 timer til nasjonal fotovandring
(Bilde: Montasje: Are Thunes Samsonsen, Akam.no)

24 timer til nasjonal fotovandring

Hundrevis av fotografer på tur med kamera.

Når denne saken publiseres er det 24 timer til nasjonal fotovandring 2012 starter. Blir du med får du en god unnskyldning til å få løftet rumpa fra godstolen og bruke det dyre fotoutstyret som du bruker så alt for lite. Ikke nok med det, du kan vinne MER fotoutstyr også! Blir du med kan du vinne fotoutstyr til 30 000 kroner. Totalt er hele premiepotten verdt 100 000 kroner.

I skrivende stund er det 172 påmeldte bare i Oslo.

Nasjonal fotovandring arrangeres samtidig i åtte norske byer, og alle Japan Photos butikker kan ta imot påmelding per e-post, telefon eller personlig oppmøte. Eventuelt kan du melde deg på via facebook, hvor det også avholdes en egen ekstrakonkurranse.

Hver deltager kan levere maksimalt tre bilder, og en jury vil så velge en vinner fra hver by som går videre til den nasjonale konkurransen. Har du ikke mulighet til å bli med i år, så ikke fortvil. Vi har allerede planer om å holde et tilsvarende arrangement neste år, og da enda flere steder i landet enn i år. Mer info om dette kommer senere.

Tema for dagen og konkurransen er som tidligere annonsert "Skråblikk på byen".

Bildene skal være i JPG-format i god oppløsning, og må leveres inn i en Japan Photo-butikk senest onsdag 16. mai. Både de lokale og de nasjonale vinnerbildene vil presenteres her på Akam.

Mer informasjon for akkurat din by finner du på de neste sidene. Mer informasjon får du også i de ulike lokale Japan Photo-butikkene.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen