Dette teaserbildet er det som så langt er sluppet om OnePlus 6, i tillegg til noen få spesifikasjoner.
Dette teaserbildet er det som så langt er sluppet om OnePlus 6, i tillegg til noen få spesifikasjoner. (Foto: OnePlus)

22. mai vil du kunne kjøpe OnePlus 6 i Norge

OnePlus arrangerer sin første popup-butikk her til lands.

22. mai arrangerer mobilprodusenten OnePlus sin første popup-butikk i Norge, i samarbeid med Telia. 

Det markerer også første gang det blir anledning til å kjøpe OnePlus-telefoner på «offisielt» vis i Norge. I Sverige var det også Telia som bidro til å bringe OnePlus-telefonene til det svenske markedet, og det er det samme som nå er i ferd med å skje i Norge, bekrefter OnePlus. 

Tidligere har Oneplus-telefonene kun vært tilgjengelige gjennom parallellimporterte kanaler, fra butikker som iWill og Multicom.

I Byporten 

Popup-butikken vil settes opp på Byporten i Oslo, i tilknytning til Telias butikk der, og Oneplus lover Oneplus-gadgets til de første i køen. Ingen billett eller forhåndsregistrering kreves. 

OnePlus 6 er ikke offisielt lansert enda, men selskapet har kalt inn til lansering i London 16. mai. En god del av spesifikasjonene er imidlertid allerede sluppet, blant annet i en forumpost av OnePlus-sjef Pete Lau. 

Der fortalte han at telefonen vil få Snapdragon 845-prosessor, opptil 8 GB RAM og 256 GB lagring. Den får også en iPhone X-liknende skjermleppe, slik de aller fleste andre toppmobiler på markedet i dag har. 

OnePlus har innkalt til lansering i London 16. mai, under parolen «The Speed You Need». Foto: OnePlus

Tvillingmodell? 

OnePlus har samme eiere som Oppo, og det er sannsynlig at OnePlus 6 vil likne mye på Oppos siste toppmodell R15. Foto: Oppo

Ryktene skal ha det til at OnePlus 6 får 19:9-format på skjermen, og at den ellers vil likne svært mye på R15 fra Oppo, som har samme eiere som OnePlus.

R15 har ellers en 6,28 tommer stor OLED-skjerm med 2280 x 1080 som oppløsning, et batteri på 3450 mAh og en MediaTek-prosessor som altså kommer til å skille seg fra OnePlus-telefonen.

Ryktene skal også ha det til at telefonen får 16 megapiksler både i front- og bakkameraent, optisk stabilisering bak og HDR foran, og at det kan bli markedets billigste Snapdragon 845-telefon.

Prisen er imidlertid ikke kjent, og OnePlus' nordiske PR-sjef Stefan Bonnevier sier til Tek.no at prisene vil bli offentliggjort på lanseringen i London 16. mai. Han sier også at telefonen vil bli tilgjengelig fra Telia i etterkant av popup-arrangementet. 

OnePlus 5T. Foto: Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Mye for pengene 

Da vi testet OnePlus' forrige toppmodell 5T like før jul, konkluderte vi med at du fikk svært mye for pengene, med tanke på at prislappen lå like over 6000 kroner.

Spesielt fremhevet vi kameraet, en fin skjerm og silkemyk brukeropplevelse. 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen