2011-versjon av populær antivirus lansert

Sikkerhetsselskapet AVG har nylig lansert 2011-versjoner av sine produkter, og er både tilgjengelig for bedrifter, for hjemmebrukere, og i en gratisversjon. Produktene skal være utviklet basert på brukernes tilbakemeldinger, og økt popularitet av sosiale tjenester. Brukergrensesnittet skal være forbedret, og installasjonsprosessen forenklet, ifølge en pressemelding.

AVG 2011 bruker en såkalt People-Powered Protection-teknologi som gjør det mulig for brukerne å sende inn meldinger om potensielle trusler, og på den måten bidra til å gjøre produktene sikrere. De har også en såkalt Game modus som gjør at programmet kjører i bakgrunnen uten å gi noen meldinger til brukeren om eventuelle trusler. I tillegg har pakke fått en "Single click fix"-funksjon som skal fikse eventuelle problemer med programvaren.

Videre skal AVG 2011 ifølge pressemeldingen være raskere enn tidligere programversjoner, og funksjonen Smart Scanning skal medføre raskere skanning ved andre gangs skanning og videre skanninger – dette skal være mulig ved at programmet registrerer filer som tidligere er blitt skannet, og som dermed ikke skal trenger å bli skannet på nytt.

Betalversjoner og en gratisversjon

AVG 2011 for bedrifter og hjemmebrukere er tilgjengelig på avg.com. AVG Internet Security 2011 koster 54.99 USD per år. AVG Anti-Virus 2011 koster 34 USD per år. Gratisversjonen av AVG 2011 finner du på free.avg.com.

(Kilde: AVG.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen