2000 mobilprogrammer til Omnia HD

Omnia HD er en populær mobil som får tilgang til Samsungs nye programvarebutikk.
Omnia HD er en populær mobil som får tilgang til Samsungs nye programvarebutikk.

Samsung åpner nå sin europeiske nettbutikk for mobilapplikasjoner den 14. september. Her skal du finne applikasjoner for både jobb og underholdning. 

Til Omnia og Omnia HD

Programvareportalen får navnet Samsung Application Store, og passer til Omnia, Omnia HD og kommende Omnia II, Omnia Pro og Omnia Lite i tillegg til "noen fremtidige modeller" som kun Samsung vet hva er.

Du bør imidlertid ikke glede deg for tidlig. Nå har vi nemlig lurt deg på samme måte som vi ble lurt av pressemeldinga. Butikken åpner den 14. september i Storbritannia, Frankrike og Italia. I tillegg skriver Samsung at de undersøker mulighetene for en nordisk tilpasset nettbutikk.

2000 applikasjoner 

Etter de tre første landene skal applikasjonsbutikken rulles ut i et trettitalls andre europeiske land. I slutten av 2009 skal det være over 2000 applikasjoner å velge mellom. 

I stedet for å gjøre det opp til spesielt interesserte privatpersoner å utvikle programmer, har Samsung avtale med tredjepartsleverandører som løpende vil lage programmer til Omnia-telefonene. Blant disse er Gameloft, Electronic Arts, Handmark, Taito, Paragon Software, Capcom, Com2us, Prompt, Pearson Longman, Bokan Tech og Diotek. 

Samsung skal demonstrere den nye applikasjonsbutikken på IFA-messen i Berlin fra 4. til 9. september. Alt ligger dermed til rette for at det kommer en haug med smaksprøver på Youtube i løpet av disse dagene. 

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen