20 sekunder Tetris-spilling som vil få deg til å måpe

Denne fyren legger 40 linjer raskest i verden.

Du trodde kanskje at den gamle klassikeren Tetris fra 1985 var en bortglemt relikvie, men der tok du feil. Det er fortsatt en knippe spillere som har fortsatt å spille det krevende spillet, dog i en noe modifisert form. 

Populær sjanger

De kaller det for «line racing» eller «sprint», hvor spillere prøver å komme opp til et visst antall linjer så fort som mulig. En av de mest populære målene for line racing er 40 linjer, og i løpet av de siste årene har konkurransen blitt hardere og harde.

Selv om de fleste vanlige Tetris-spillere ville vært overlykkelige for en tid på under et par minutter, var 40 sekunder ansett som en god tid for et par år siden. Det var imidlertid ikke godt nok for Keroco.

Ekstrem rekord

I helgen klarte Keroco for første gang å legge 40 linjer i det modifiserte Tetrisspillet på under 20 sekunder. Med tiden 19.68 sekunder er han verdens raskeste lineracer-tid på 40 linjer. For å få det til la han over 5 brikker i sekundet, og folk i Tetrismiljøet hevder den nye tiden er en av E-sportens største bragder. 

For å lese mer om diskusjonen rundt bragden kan du titte på denne Reddit-tråden, hvor blant annet Tetris-mesteren Alex Kerr, under pseudonymet Kitaru, uttaler seg om hendelsen.

Se den utrolige videoen under: 

Visste du at Tetris kan ha helbredende effekt?
Leger bruker Tetris til å behandle øyeproblem »

(Kilde: Mental Floss)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen