20-års jubileum for Laserjet-familien

HP feirer i år 20-års jubileum for sine LaserJet-skrivere, og arrangerte i den anledning pressekonferanse på Dyna Fyr i Oslofjorden.

Her gikk Petter Bakken gjennom utviklingen fra 1984 og til i dag. Han var med på lanseringen av den første LaserJet-skriveren: Den kunne skrive ut med en hastighet på opptil 8 sider i minuttet, og hadde verken nettverksstøtte eller dupleks-enhet.

I anledning 20-års jubileum lanserte HP en rekke nye LaserJet-skrivere og vi presenterer her et utdrag fra HPs pressemelding.

I pressemeldingen er veiledende priser på basismodellene i de ulike modellgruppene oppgitt. For oversikt over spesifikasjoner og dagsaktuelle priser på de ulike modellene, følg lenkene til prisguiden nederst på siden.

 

Utdrag fra HPs pressemelding:

HP Laserjet 1160 i prisguiden

HP LaserJet 1160: Ideell for personlig bruk. Denne lille og kraftige sort/hvitt-skriveren har HPs LaserJet Instant-on-teknologi, noe som gjør den i stand til å gjøre ferdig utskriftsjobben fra kald start og/ eller strømsparemodus før mange sammenlignbare løsninger engang har begynt å skrive ut – fra 2690,- eks mva.

HP Laserjet 1320 i prisguiden

HP LaserJet 1320: Kan skilte med valgfrie trådløse nettverksmuligheter og ekstra papirkapasitet. Den er så liten at den passer inn i alle kontormiljøer. HP LaserJet 1320-skrivere gir forretningsfolk og små arbeidsgrupper en rask, effektiv og fleksibel laserskriver-løsning som gir økt produktivitet og har automatisk dobbeltsidig utskrift som standard – med en basispris på kr. 2990,- eks mva.

HP Laserjet 2430tn i prisguiden

HP LaserJet 2400-serien: HP LaserJet 2400-serien er et sett med brukervennlige skrivebordsskrivere, og kan tilpasses din bedrifts økende behov. Skrivebordsskriverne skriver ut opptil 33 sider per minutt, og er ideelle for små arbeidsgrupper som trenger fleksibilitet og løsninger til en overkommelig pris – fra kr. 4990,- eks mva.

HP Laserjet 4250 i prisguiden

HP LaserJet 4250 og 4350: HP LaserJet 4350 er den raskeste enfunksjonsskriveren på markedet. Den har en utskriftshastighet på opptil 52 sider per minutt, mens HP LaserJet 4250 har en utskriftshastighet på opptil 43 sider per minutt. Disse sort/hvitt-skriverne kan kobles til et nettverk, og kan tilpasses behovene til større arbeidsgrupper med et vidt spekter av løsninger og tilbehør – fra 8990,- eks mva.

HP Laserjet 9050 i prisguiden

 

HP LaserJet 9050: Denne storformatskriveren har en utskriftshastighet på opptil 50 sider per minutt, og er ideell for krevende avdelinger som har behov for store utskriftsmengder og lave driftskostnader. Flere forskjellige høykapasitetsløsninger for papirhåndtering, i tillegg til andre løsninger for bedrifter, slik som blankettutskrift og SAP- eller Cluster-utskrift, er tilgjengelige for å gjøre behovet mindre for betjent utskrift. Det inkluderer også en ny ”posthylle” med 8 bokser og en multifunksjons finisher – fra kr.24.990,- eks mva.

HP Color Laserjet 3550 i prisguiden

HP Color LaserJet 3550: HP Color LaserJet 3550 in-line-skriver skriver ut like raskt i farger som i sort/hvitt, 16/16 sider per minutt. I tillegg gjør den små og mellomstore bedrifter i stand til enkelt å lage både generelle fargedokumenter og virkningsfullt markedsføringsmateriale til en overkommelig pris – kr. 6990,- eks mva.

HP Color Laserjet 5550 i prisguiden

HP Color LaserJet 5550-serien: HP Color LaserJet 5550, HPs raskeste fargelaser er ideell for krevende og allsidige arbeidsgrupper generelt, samt for kreative ledere i små bedrifter eller markedsavdelinger i større bedrifter som ønsker enestående utskriftskvalitet fra en fargelaser med storformat og brukervennlig nettverkstilkobling. Med sin velkjente og velfungerende design er HP Color LaserJet 5550 en perfekt blanding av funksjonsstabilitet og ytelse. Kr. 25.990,- eks mva.


(Kilde: Pressemelding fra HP)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen