1 million Prada-telefoner solgt

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Jubilant: LG KE850 Prada (Foto: LG)
Jubilant: LG KE850 Prada (Foto: LG)

Vel 1,5 år etter at mobilprodusenten LG og motehuset Prada kunne presentere sitt første felles samarbeidsprosjekt, Prada-telefonen KE850, kunne LG i går melde at telefonen endelig har solgt 1 million eksemplarer. Til tross for at telefonen kom på markedet for godt over et år siden selges den i stor skala fortsatt.

Les test av LG Prada »

Fortsetter samarbeidet

Da er det kanskje ikke så rart at LG og Prada ønsker å fortsette samarbeidet. Samarbeidspartnerne kunne i går tidfeste at neste Prada-telefon vil bli lansert og sluppet på det europeiske markedet i løpet av fjerde og siste kvartal i 2008. Det vil si mellom oktober og desember i år.

At LG og Prada velger å fortsette samarbeidet var ikke uventet, og det er allerede lekket bilder av det som skal være selskapets neste satsning. Er bildene ekte vil Prada 2 få både fullt qwerty-tastatur, være mer teknologisk avansert enn det originalen var ved lansering, og være rettet mer mot proffbrukere.

Ikke alene

Selv om LG Prada utvilsomt har vært en suksess for LG og Prada, er det stadig flere telefoner som når hedersmålet på én million solgte enheter. Lavpristelefoner er rene fiaskoer dersom de ikke når 1 million-merket. Det mer spesielle med LG Prada er at telefonen tross alt ligger i det øvre prissjiktet for de fleste. Samtidig solgte for eksempel Apples nye Iphone 3G til én million i løpet av de tre første dagene telefonen var i salg.

(Kilder: LG, Wikipedia)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen