199 kroner for fri mobilbruk ut året

djuice kupper Telenors kjempetilbud

Telenor lanserer en prisgave til mobilbrukere, og lover fri mobilbruk i tre måneder for et engangsbeløp på kun 249 kroner. Med mindre brask og bram lanserer datterselskapet djuice en nærmest identisk kampanje, der du også får fri bruk -men til 199 kroner.

Uventet kjempetilbud

Selv om gavepakken fra Telenor kommer som en stor overraskelse, er det ikke første gang vi ser et slikt tilbud. I fjor startet One Call en priskrig på mobilmarkedet med en nesten identisk gavepakke, bare en 50-lapp rimeligere, og ble etterfulgt av Chess som slapp sin egen tre måneders-pakke.

Den gangen var det imidlertid lavprisaktørene som kjempet seg imellom. At tele-kjempen Telenor velger å lansere et lignende tilbud var det få som hadde ventet seg.

Gjelder kun tre abonnement

Tilbudet er tilgjengelig for nye kunder som skaffer seg et av Telenors «surfe-abonnoment» – Komplett M, L eller X. Alle disse tre abonnementene inkluderer datatrafikk, og Telenor håper på å kunne trekke flere kunder til slike abonnementer.

– Nordmenn har for alvor forstått at mobilen ikke lenger bare er en telefon. Bare tre år tilbake i tid var andelen smarttelefoner i Telenors nett 15 prosent, nå er tallet nær 50 prosent. Med smarttelefonene følger nye brukervaner, sier Svein Henning Kirkeng, leder for privatmarked i Telenor.

Gavepakken er tilgjengelig for alle nye kunder fra og med i dag, og de som skaffer seg et Komplett M, L eller XL-abonnement vil altså få ubegrenset bruk på Tale, SMS, MMS og mobilsurfing i tre måneder for et engangsbeløp på 249 kroner.

Dette må du passe på

Visse forbehold må regnes med for at du skal kunne få fri mobilbruk for i snitt 83 kroner i måneden, og Telenor nevner et par detaljer som er greie å få med seg. De er som følger:

  • Først og fremst har Telenor definert hva «ubegrenset» betyr. Tilbudet er nemlig begrenset oppad til 20 000 ringeminutter, SMS og MMS, samt 6,5 GB data. Sansynligheten for at du når taket er imidlertid veldig usansynlig, uansett hvor hardt du prøver.
  • Tilbudet er tilgjengelig i alle Telenors salgskanaler fra 23. september til 31. desember 2011.
  • Tilbudet gjelder for alle kunder som kjøper et av de nevnte abonnementene i perioden, enten det er med eller uten binding.
  • Etter at tilbudsperioden er over fortsetter kundene på abonnement med de pakker Telenor har i dag.
  • Prisene gjelder kun i Norge, og du vil fortsatt måtte betale for bruk i utlandet og spesialnummer.

  • Tilbudet kan kombineres med FriFamilie.
  • Når tilbudet går ut vil du automatisk gå over til vanlig månedspris på abonnementet du har valgt. Velger du Komplett M vil dette bety en månedsavgift på 249 kroner, for 400 ringeminutter, 200 SMS og 400 MB så fort tilbudet er ferdig./li>

Bør du bytte?

Hvis du allerede er Telenor-kunde er dette helt klart et kjempetilbud. Ettersom du ikke trenger å binde deg til et av de tre abonnementene kan du ta en avgjørelse når perioden går ut, og enten fortsette med et Komplett-abonnement, eller gå tilbake til det du hadde før.

Bruker du en annen operatør er det en vurderingssak. Er du en småbruker er ikke en månedspris på 83 kroner nødvendigvis et kjempetilbud, og flere operatører har billigere tilbud. Blant annet er One Call Faktura og Tele2 Sheriff gode alternativer for deg som bruker mobilen til kun det ytterst nødvendige.

Her finner du abonnementet som passer deg best

Er du en aktiv bruker av mobilen, og du ikke har binding på abonnementet ditt, vil det høyst sannsynlig lønne seg i kroner og øre å bytte til Telenors gavepakke så lenge tilbudet gjelder. Etter nyttår kan du bytte tilbake til operatøren du hadde hvis du ikke vil fortsette kundeforholdet hos Telenor.

Ulempen med å bytte over bare for å få superbillig mobilbruk i tre måneder er jo at du må huske på å avbestille eller bytte til et annet abonnement, samt at du hos noen få operatører må betale etableringsgebyr når du overfører nummeret.

Merk at hvis du føler dette er noe for deg vil det lønne seg å benytte djuice-tilbudet til 199 kroner i stedet for Telenors 249-kronerstilbud.

Les mer om prisgaven på Telenors egne sider eller på djuice.no.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen