199 kroner for ALL mobilbruk ut året

I dag kommer nyheten om en gavepakke vi knapt har sett maken til på det norske mobilmarkedet. For kun 199 kroner (engangsbeløp) kan du ringe, sende SMS og MMS og bruke datatrafikk så mye du vil frem til nyttårsaften.

- Ja, i år kommer jula veldig tidlig til alle som har en mobiltelefon og bruker den aktivt, sier One Call-sjef Øistein Eriksen.

One Call Gavepakka
Kampanjetilbudet har fått navnet One Call Gavepakka og kan bestilles av alle nye og eksisterende kunder. Du binder deg ikke til noe når du bestiller Gavepakka, og kan avbestille til nyttår. Men om du ikke melder deg ut selv, videreføres abonnementet Folkepakka. Et annet alternativ er å bytte til et One Call-abonnement som passer ditt forbruk.

Det hersker liten tvil om at hensikten med supertilbudet fra operatørens side er å kapre nye kunder før utgangen av året, men på kort sikt er det kundene som benytter seg av Gavepakka som faktisk har mest å tjene.

LES OGSÅ: Verv venner til Talkmore for storrabatt

Dette er forbeholdene

Visse forbehold er det naturligvis for at du kan benytte tilbudet om omtrent ubegrenset mobilbruk for 66 kroner per måned.

- Gjelder kun privatkunder, ikke kommersiell bruk eller maskinabonnement (heiser, alarmer etc.)

- Du er nødt til å overføre et eksisterende mobilnummer. Eksisterende One Call-kunder kan endre sitt mobilabonnement til Gavepakka, med unntak av abonnent på Hjemmetelefon, På Tur og På Jobben.

- Maksimalt to Gavepakka-abonnement per juridiske eier.

- Tvilling- og trilling-SIM tilbys ikke med dette abonnementet.

- Hastighetsbegrensning etter 5 GB ved bruk av datatrafikk (per kalendermåned).

- Egne priser gjelder ved bruk i utlandet, på trafikk til/fra utland og spesialnummer, samt på viderekobling.

Se vilkår hos One Call

Bør du bytte?
Er du One Call-kunde fra før og får en regning på over 66 kroner per måned, burde du helt klart bytte til Gavepakka ut året.

Har du en annen operatør blir det en vurderingssak.

Er du en småbruker finnes det abonnement som er billigere enn Gavepakka. Om du for eksempel bruker under 80 ringeminutter og 20 SMS i måneden vil du ikke motta noen mobilregning med abonnementene Tele2 Sheriff og Ludo Mobil Terningkast 6.

Se også: Her er Norges billigste abonnement for småbrukere

Er du en aktiv bruker av mobilen, og du ikke har binding på abonnementet ditt, vil det høyst sannsynlig lønne seg i kroner og øre å bytte til One Call Gavepakka så lenge tilbudet gjelder. Etter nyttår kan du bytte tilbake til operatøren du hadde hvis du ikke vil fortsette kundeforholdet hos One Call.

Ulempen med å bytte over bare for å få superbillig mobilbruk i tre måneder er jo at du må huske på å avbestille eller bytte til et annet abonnement, samt at du hos noen få operatører må betale etableringsgebyr når du overfører nummeret.

Les mer om Gavepakka på One Calls nettsider

I slutten av forrige uke meldte One Call at de øker datamengden i alle sine pakkeprisabonnement fra og med 1. oktober. Det vil gjøre disse abonnementene langt mer attraktive for mobilsurfere.

LES OGSÅ: Dette er Norges mest populære abonnement
 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen