1881 og NRK vant mobilpriser

I går kveld var det duket for TeliaSoneras SurfPort Awards, som er et årlig arrangement der de beste nordiske innholdstjenestene til mobiltelefonen kåres. Blant de fire norske selskapene som var nominert var det Opplysningen 1881 og NRK som var stjernene i showet.

Opplysningen 1881 vant prisen for beste innovative mobiltjeneste. Tjenesten det er snakk om er 1881 mobilsøk, som er den første tjenesten i verden som søker opp nummeret på innkommende samtaler og viser navn og adresse på den som ringer. Mer om denne tjenesten kan du lese på 1881 sine hjemmesider.

Markedssjef i opplysningen, Marianne Lund, var storfornøyd etter kåringen.

– Vi satt akkurat og tenkte på å bestille kake, vi må jo feire, sier Lund til Amobil.

Sjef for NetComs innholdstjenester, Marius Halle, hadde før arrangementet stor tro på at 1881 mobilsøk kunne stikke av med seieren for beste innovative tjeneste.

– Opplysningen 1881 har vist seg frem med tjenesten Mobilsøk, som både er brukervennlig og funksjonell, i tillegg til at 1881 har tatt initiativ til å utnytte 3G-teknologien, sa Halle til Amobil for litt over en uke siden.

NRK har også grunn til å ringe bakeriet, etter å ha stukket av med prisen for beste streamingtjenester. Juryen begrunnet valget av NRK med at kanalen over flere år har ledet an innenfor mobil-TV og mobilradio i Norge og Norden.

– NRK har en solid tjeneste, de er innovative og er ikke redd for å teste ut nye tjenester og fersk teknologi. De har i tillegg vært svært flinke til å skape blest rundt tjenestene sine, og har svært brukervennlige løsninger, sa Marius Halle til Amobil da det ble kjent at kanalen var nominert.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen