1881 Mobilsøk best i Norden

Da den norske mobilbransjen og Mobilen.no kåret fjorårets beste mobile innholdstjeneste stakk Opplysningen 1881 og Mobilsøk 3G av med en klar seier. Nå har tjenesten mottatt nok en pris på Telia Soneras Surfport Awards – denne gangen for mest innovative tjeneste i Norden og Baltikum.

Gründerne i Mobile CTI er svært fornøyde med suksessen 1881 Mobilsøk har hatt i Norge, og nå satser de også utenfor Norges grenser.

– Vi har valgt å forlate 1881 Opplysningen for å satse internasjonalt med ideen som har vist seg å ha stor suksess. Selskapet heter Mobile Nordic, og det ligger i navnet at Norden er første steg i en internasjonal strategi. Det er derfor svært gledelig at vi stakk av med prisen for den mest innovative tjenesten for både Norden og Baltikum, sier Inge André Sandvik i en pressemelding.

Svenskene får se
Nordmenn har sett hvem som ringer lenge, nå er det svenskenes tur til å få glede av den prisbelønnede tjenesten.

– Tjenesten har allerede stor suksess i Norge. I løpet av 2006 har vi fått nesten 70 000 nye kunder. Vi har store forventninger til satsningen i Sverige ettersom landet har langt større 3G penetrasjon enn Norge. Tjenesten har et fantastisk utgangspunkt. Fremtiden er lys og spennende for et nytt norsk mobileventyr, sier Rørstad.

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen