180-graders OLED-skjerm

180-graders OLED-skjerm

Mitsubishi annonserer det største digitale skiltsystemet i Japan.

Mitsubishi Electric annonserer at de har blitt satt på jobben til å lage Japans største digitale skiltsystem. Skiltene vil bli plassert på Narita International Airport, og vil blant annet ta i bruk noe av det nyeste innen OLED-skjermteknologi.

Det digitale skiltsystemet vil inneholde to store displayer bestående av mange mindre skjermer, flere mindre displayer med trykkskjermer og en kurvet OLED-skjerm – totalt 340 enheter.

Stort prosjekt

De to store displayene benytter seg av mindre skjermer med LCD-teknologi og vil ha en samlet størrelse på 330 tommer for hvert display. De mindre panelene er på 46 tommer og vil ha en antall på 24 stykker per side.

Den kurvede OLED-skjermen heter Panorama Vision – og skal være verdens første 180-graders konkave skjerm med OLED-teknologi. Skjermen skal, i tillegg til sin unike form, ha sterk lysstyrke og bildekontrast. I tillegg vil prosjektet ha med rundt 100 brukerstasjoner med LCD-trykksjermer.

Forsterker opplevelsen

Det nye systemet kommer som følge av et initiativ om å forsterke forbrukeropplevelsen på flyplassen – ved å oppgradere de digitale skiltsystemene med nye brukervennlige skjermer som er lette å få øye på.

Skiltsystemet skal bli delvis aktivt fra og med mars 2012, og vil være i full drift i løpet av sommeren neste år.

(Kilde: Mitsubishi Electric)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen