18-karats Nokia til Europa

18-karats Nokia til Europa

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det er utrolig nok et stort marked for utsmykkede mobiltelefoner, dog interessen er størst blant nyrike eller statusjagende russere.

Nå er Nokia Oro lansert, ifølge Engadget. Når den er stippet for 18-karats gullbelegg og fancy skinndeksel det egentlig snakk om en Nokia C7. På innsiden er altså luksusmobilen utstyrt med operativsystemet Symbian^3, som langt på vei nedprioriteres av Nokia etter avtalen om å bruke Windows Phone 7.

I vår test av Nokia C7 landet karakteren på en 4-er, og kjapt oppsummert hadde den de samme funksjonene som Symbian-flaggskipet N8 - bortsett fra det superbe kameraet.

Nokia Oro vil bli tilgjengelig i utvalgte markeder i Europa og Asia i tredje kvartal. Produsenten forklarer at årsaken til at de vil tilby en slik telefon er at i noen land vurderes selskaper etter hvor gode premium-produkter de tilbyr. Dette er særlig gjeldende i Russland, men også i India og flere sør- og østeuropeiske land.

Prisen på Nokia Oro er satt til 800 euro, rundt 6250 kroner, og vil kun bli solgt i noen få utvalgte butikker i noen få utvalgte land.

(Kilde: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen