17-70mm normalzoom fra Sigma

 

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden

Det nye Sigmaobjektivet peker seg helt klart ut som et alternativ til kit-objektivet som Nikon leverer med sine kameraer, og for de som bruker andre merker, og dermed ikke kan benytte Nikons objektiv.

Til forskjell fra Nikons objektiv er største blender på vidvinkel f/2.8, mens blenderen på tele er f/4.5, slik som på Nikon-objektivet.

Objektivet har minste fokuseringsavstand på 20cm, og det gir en maksimal forstørrelse på 1:2,3, som må regnes som svært bra på et zoomobjektiv. Sigma har en stygg uvane med å kalle alle objektivene sine for Macro, selv om de ikke er det. Dette er ett av dem. Men dersom du bare har behov for å ta nærbilder, og ikke trenger ekte makro, kan dette objektivet fungere fint.

Allerede denne måneden regner vi med at objektivet blir tilgjengelig for Canon, Nikon og Sigma. I februar vil det også komme for Konica Minolta og Pentax.

Veiledende pris er 2995,-. Det betyr at vi kan forvente gatepriser rett i underkant av Nikons 18-70mm. Til den prisen må det kunne yte like bra eller bedre enn Nikon 18-70mm, som er ansett for å være et svært godt objektiv.

 

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen