16 døgn på nett ga ny bil
Teknofil

16 døgn på nett ga ny bil

Volkswagen sin nettkampanje Hands on Challenge startet fredag 30. januar. 196 personer rundt om i landet satte seg ned foran maskinen med ett formål. Målet var å sitte lengst mulig klistret til skjermen med musepekeren plassert på en liten bil. Innimellom måtte deltakerne besvare på kontrollspørsmål og fikk fem minutters pause i timen. I potten lå det en flunkende ny bil. Nå, 16 døgn senere, er vinneren klar.

Les også: Fire døgn med hånden på musen.

Vanvittig trafikk
Hele 16 døgn og to timer tok det før nest siste deltaker kastet inn håndkleet i går kveld. Etter å ha unngått å svare på et kontrollspørsmål røk deltakeren ut, og 23 år gamle Ann Lisbeth Hope fra Stord kunne stikke av med seieren. Volkswagen selv er svært fornøyde med responsen de har fått på konkurransen.

- Vi er veldig fornøyde og har fått vanvittig mye trafikk inn på siden. I finalerunden hadde vi tilsammen 50.0000 besøkende og i snitt var disse på siden i tilsammen 17 minutter. Vi har i tillegg hatt besøk fra 94 ulike land. Blant annet ble vi omtalt i en amerikansk blogg som ga 3.000 treff, forteler Marte Helleland fra markedsavdelingen til konkurransearrangøren Harald A. Møller til Teknofil.


Tilbød legebesøk
Alle som har jobbet mye med datamaskiner vet at det å sitt konstant foran skjermen med en hånd på musen ikke er helt risikofritt. Ikke bare kan du få underskudd på både søvn og mat, men du kan i tillegg få både synsskader, stiv rygg og musearm. Ifølge Helleland har de ikke fått inn melding om noen slike skader i løpet av konkurransen, men de har samtidig gjort sitt for å ta vare på deltakerne.

- Vi tilbød legebesøk for de to siste som var igjen nå helt på tampen. Samtidig har vi ikke kunnet kontrollere om det ikke har vært andre som har tatt over ansvaret i noen tidsrom slik at deltakerne har fått sovet litt innimellom. Å være konstant våken i 16 døgn er nok neppe mulig. Men vi regner med at vinneren har stått for det meste av innsatsen selv, påpeker Helleland.


Fortsatt knust
Vinneren selv er knapt nok våken etter de 16 sammenhengende dagene foran skjermen og vil helst ikke ringes opp på telefon, men en kort melding er hun villig til å sende.

- Har nettopp stått opp og er fortsatt helt knust. Men det var ufattelig deilig å vinne bilen selv om det ikke har gått opp for meg enda - for sliten, skriver Ann Lisbeth Hope i en SMS.

Som premie for å ha holdt ut foran skjermen får Hope en flunkende ny Volkswagen Golf til en verdi av 228.500 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen