Gameloft kommer med 15 Iphone-spill i sommer. (Bilde: Gameloft)

15 Iphone-spill fra Gameloft

Gameloft

Gameloft ble stiftet i 1999, og har siden den gang vokst til å bli verdens største leverandør av mobilspill. I dag har selskapet over 2500 ansatte på verdensbasis. Hovedkontoret ligger i Paris.
I 2006 leverte produsenten et resultat på rundt 550 millioner kroner. Dette var på nivå med EA Games, som gir ut spill for dedikerte spillkonsoller som Xbox 360 og Playstation 3.
Selskapet opererer i dag i 75 land, og gir ut både enkle og avanserte spilltitler for de fleste håndholdte spillmaskiner og mobiltelefoner.

Med en 3,5 tommers bredskjerm og en heftig 3D-prosessor er Iphone som skapt for mobilspill, og nå jobber verdens største mobilspillprodusent, Gameloft, med 15 spilltitler for Apple-telefonen.

Spillene skal utvikles med Apples eget utviklingsverktøy (SDK), som ble lansert for bare noen få dager siden, og vil dermed være skreddersydd for skjermen og operativsystemet du finner i telefonen.

Det er for øvrig ikke første gang Gameloft og Apple håndhilser, ettersom Gameloft allerede har laget seks forskjellige spilltitler for Ipod-spillerene. Blant disse er hjernetrimspillet "Brain Challenge" og "Block Breaker Deluxe".

Det er fremdeles ikke kjent hvilke titler som skal lages til Iphone, men det vil nok dukke opp mer detaljer i løpet av de neste månedene. Alle de 15 spillene skal etter planen være tilgjengelig for nedlastning via Apple Store i juni i år.

(Kilder: Techwatch, Gameloft, Gaming Bits,

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen