12 TB med 3D i én boks

Det blir stadig mer snakk om nettskyen og hvordan vi kun kommer til å benytte oss av den når vi skal skrive tekstdokumenter, dele bilder, lytte til musikk og se på film fremover. Nå finnes det likevel de som fremdeles har et ønske om å ha en fysisk filmsamling, lokal tilgang eller som ikke kan streame høyoppløselig film over nettet av diverse årsaker.

Ettersom fysiske lagringsformater som Blu-ray tar en del lagringsplass og krever spesifikk maskinvare i forhold til 3D-visning, er det godt at amerikanske Mozaex lanserer sin nye mediaboks Solo 2 i disse dager for de som ønsker å samle mediasamlingen sin på ett sted.

12 TB og flerromsavspilling

Med Solo 2 kan man både spille av og lagre Blu-ray-filmer, 3D-Blu-ray, DVD, musikk, bilder og alt annet man måtte ønske seg av et slikt system. I tillegg følger tilgang til sosial media på nett som Pandora, YouTube, Picasa og Netflix.

Solo 2 vil være 3D-kompatibel med TV-er fra Mitsubishi, Panasonic, Sony og Samsung, samt ha støtte for Nvidias 3D Vision- og XPAND 3D-briller. Boksen vil også støtte HDMI 1.3 og audioformater som Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio.

Mozaex opplyser at Solo 2 kan lagre opptil 12 TB i ett system med harddiskstørrelser på 2 TB hver. Man kan også tilføye inntil fire ekstra Blu-ray-spillere, hvis man har behov for å ha avspilling av multimedia i flere rom samtidig.

Pris og tilgjengelighet

Solo 2 vil koste rundt 6000 dollar, eller 34 500 kroner. Prisen blir selvsagt høyere hvis man ønsker å tilføye ekstra BD-spillere eller harddisker.

Mediaboksen vil ikke bli tilgjengelig i Norge med det første, og Mozaex har heller ingen distributør her til lands. Det er likevel mulig at en forhandler tar inn mediaboksen, så det gjelder å holde utkikk hvis man er interessert.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

(Kilder: Electronic House, Mozaex (1), Mozaex (2))

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen